GVSSS 75 jaar


 

De gymvereniging bestaat alweer 75 jaar in het dorp Westwoud. In al die jaren hebben we heel veel leden mogen verwelkomen. Iedereen kent wel iemand die bij ons gegymd heeft. We hebben ondertussen heel veel trouwe leden onder de volwassen leden. Enkele dames van de maandagochtend gym dragen voor dit 75-jarig bestaan het-t-shirt welke toen speciaal ontworpen was ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan!!

 

Helaas kunnen we dit jaar geen festiviteiten houden vanwege de corona maatregelen. Daarom geven we iedereen die dit seizoen lid is of wordt 25% korting op de contributie!

GVSSS 75 jaar

 

 


 

 

RaboClubKas Campagne 2018


Wij doen ook mee met de RaboClubKas Campagne 2018. Steun GVSSS en stem ook op ons!!!

 


 

 

Nieuwe gymjuf


 

We hebben een nieuwe enthousiaste gymjuf voor onze jeugdgym! Marije begint gelijk na de zomervakantie.

Bedankt Yvonne voor al die geweldige jaren dat je bij ons was! We gaan je zeker missen!!!

Yvonne is er na de zomervakantie enkele weken bij om Marije nog in te werken. 


 

 

Beweegmarkt 2017


Afgelopen 11 november hebben Sven en Wendy (onze trainers) en een aantal vrijwilligers van onze vereniging meegeholpen met de beweegmarkt (bedankt allemaal!). Mensen uit Westwoud en Oosterblokker van 67+ werden uitgenodigd om zichzelf te laten testen op hun fitheid. Sportservice die dit organiseerde vond het een geslaagde dag.

Vanuit deze beweegmarkt hebben verschillende mensen zich aangemeld om bij GVSSS een uurtje per week te komen bewegen. Dus vanaf woensdag 22 november gaat een groepje 67 plussers onder begeleiding van Sven (en met hulp van Wendy wanneer ze beschikbaar is) van 11:00 t/m 12:00 uur sporten. Dat is geweldig natuurlijk.

Het gaat dan om 12 keer en daarna kijken we weer verder. Als er mensen (67+) zijn die zich hier ook voor willen aanmelden, is dat altijd mogelijk. U kunt zich aanmelden bij mij of bij Sven op de dag zelf. Kosten om deel te nemen aan het vervolgtraject bedragen €36,- voor 12 lessen. U kunt het bedrag contant meenemen naar de eerste les.

Tijdens het vervolgtraject zal u kennismaken met de volgende activiteiten:

·         Bewegen op muziek (bijvoorbeeld dansen, steps, total body workout)

·         Krachtoefeningen (op muziek)

·         Circuit trainingen

·         Grondoefeningen (op een matje)

·         Verschillende soorten balspelen (bijvoorbeeld volleybal, racket sporten, voetbal)

·         Eenvoudige zelfverdediging vormen

Alles gaat in samenspraak met de trainers en kan op eigen tempo uitgevoerd worden.


 

Pagina 1 van 3