CONTRIBUTIE

Jeugd t/m 18 jaar

€ 75,- per seizoen

19 t/m 64 jaar

€ 100,- per seizoen

Vanaf 65 jaar

€ 80,- per seizoen

 

De inning van de contributie gaat via automatische incasso. Indien u niet op deze manier wenst te betalen, dient u rekening te houden met € 2,50 administratiekosten.

Rekeningnummer G.V.S.S.S. is NL40RABO0131250035

 

SEIZOEN

Het gymseizoen is van zomervakantie naar zomervakantie (dus loopt gelijk met het schooljaar)

AANMELDEN

Aanmelden kan altijd bij de gymleiding in de zaal tijdens de gymuren of door het formulier te downloaden en op te sturen naar de ledenadministratie. De eerste twee lessen zijn gratis!!

5-RITTENKAART 

Bij G.V.S.S.S. is er de mogelijkheid om een 5-rittenkaart aan te schaffen voor uw kind. Dit is voor de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. De kaart is niet persoonlijk en kan dus voor meerdere kinderen gebruikt worden. De kaart kost €12.50.

De kaart kan gebruikt worden voor alle reguliere jeugdlessen. Er bestaat een officieel maximum van 20 kinderen die de les kunnen volgen. Kinderen met een abonnement hebben in deze voorrang op kinderen met een 5-rittenkaart.

De kaart kan ten alle tijden gebruikt worden, dus ook voor verjaardagspartijtjes. We stellen het op prijs, als u een partijtje wilt vieren bij de gym, dit tijdig te melden bij de leiding. Dan kunnen we er rekening mee houden.

De kaart kan gekocht worden bij de leiding voor of na de gymles. Gelieve gepast te betalen.

Als er kinderen zijn die op de gym willen, geldt nog steeds dat de eerste twee lessen gratis zijn. Dit staat los van de 5-rittenkaart.